Webbplats om Daniel Lind

Registrera


TEAD är ett shareware-program. Efter installation har användaren 70 dagar på sig att prova programmet. Om användaren bestämmer sig för att behålla TEAD behövs en licensnyckel för att låsa upp det. För närvarande finns det två typer av licensnycklar:

En användare: Med denna licens har en individ rätt att använda en kopia av TEAD på en (1) dator vid varje tidpunkt.
Dvs programmet får EJ finnas på två olika datorer samtidigt.
Företagslicens:

Med denna licens har ett företag rätt att använda så många kopior av TEAD som antalet "En användar"-licenser man köpt. Fördelen med denna licens är att den inte är fast förknippad med en individ utan med ett företag. Den registrerade kopian får EJ föras vidare eller användas utanför företaget.

Exempel:
Ett företag har köpt en företagslicens med 10 kopior av TEAD. Dessa installeras på tio datorer tillhörande företaget. En av de anställda säger upp sig och tar datorn och därmed TEAD med sig. Eftersom företaget har en företagslicens kan TEAD installeras på den nu nyanställdes dator. Den förra anställde har i och med uppsägningen en olaglig kopia av TEAD och måste därför köpa en ny licens.

Välj den mest passande licensen. Var god kontakta mig om det är en företagslicens så vi kan diskutera pris, distrubution etc. Gäller det en "En användar"-licens går det bra att använda nedstående formulär:

En användare med licens via e-mail 200kr

Beställningsformulär

En användare med licens och programvaran på CD via vanlig post 300kr
Företagslicens

Kontakta mig

Mängdrabatt

Jag är öppen för förslag vad det gäller andra former av licenser och distributioner. Kontakta mig gärna för vidare diskussion.© 2014 Daniel Lind Integritet